Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||
1 kg brokkoli, 25 dkg sajt, 3 tojás, 2 dl tejföl, vaj, só, ételízesítő |
A brokkolit megmossuk, szétszedjük rózsáira, és vegetás vízben pár perc forralással félig megpuhítjuk. Eközben megreszeljük a sajtot, és összekeverjük a felütött tojásokkal, 3 csipet sóval és a tejföllel. Remoszkát vagy tűzálló tálat vajjal kikenünk, beletesszük a brokkolit, megsózzuk, és ráöntjük a sajtos-tojásos-tejfölös kenőcsöt. A tetejét megszórjuk kiszitált ételízesítő színes darabkáival, és kb. 15 perc alatt piroskásra sütjük. Könnyű, gyors, finom vacsora. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|